Κατασκευή Kοσμημάτων

Για να επιτευχθεί το άψογο αποτέλεσμα που χαρακτηρίζει τις δημιουργίες μας, τα κοσμήματα μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από έμπειρους τεχνίτες. Οι πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες που χρησιμοποιούμε, εξετάζονται εξονυχιστικά μία προς μία από τους έμπειρους ειδικούς τεχνίτες στο άρτια εξοπλισμένο γεμολογικό εργαστήριό μας.

Καθώς ο σχεδιασμός και η κατασκευή των κοσμημάτων μας πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου στον χώρο μας, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τον δημιουργό τους.

Επισκευή & συντήρηση

Στο άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο μας αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε επισκευή χρειάζεται το κόσμημά σας, επιστρέφοντάς το σε εσάς ανανεωμένο και ολοκαίνουργιο. Επιπλέον, φρεσκάρουμε και συντηρούμε τα κοσμήματα της προσωπικής συλλογής σας.

Μεταποίηση

Συχνά, ένα κόσμημα μπορεί να βρίσκεται για καιρό κλεισμένο στην κοσμηματοθήκη σας είτε γιατί δεν σας δε σας αρέσει πια,, είτε γιατί το έχετε βαρεθεί, είτε γιατί είναι εκτός μόδας. Εμείς, στην Mamassis Gold, μπορούμε να σας το μετατρέψουμε σε ένα νέο κόσμημα της αρεσκείας σας, συμβουλεύοντάς σας για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Εκτίμηση

Η πολυετής εμπειρία που διαθέτουμε στον χώρο του κοσμήματος, η επιστημονική κατάρτιση στους πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους καθώς και το άρτια εξοπλισμένο γεμολογικό εργαστήριο, μας επιτρέπουν να εκτιμούμε έγκυρα και τεκμηριωμένα την ποιότητα και την αξία κοσμημάτων ή πολύτιμων λίθων.

Before After 0304
Before After 0102
Before After 0506
Before After 0807

Ειδικές κατασκευές

Εμείς και οι έμπειροι τεχνίτες μας έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε αποκλειστικά για εσάς το κόσμημα των ονείρων σας. Έτσι, μία απλή ιδέα σας μεταμορφώνεται, στο εργαστήριό μας, σε ένα μοναδικό ανεπανάληπτο κόσμημα.